Poslovna podro─Źja

Spoznajte ProPIS

ERP sistem ProPIS je celovita re┼íitev, ki zdru┼żuje funkcionalnosti ERP (na─Źrtovanje virov podjetja), WMS (skladi┼í─Źni informacijski sistem), MRP (na─Źrtovanje materialnih potreb) in MES (sistem za spremljanje proizvodnje). Funkcionalnosti modulov omogo─Źajo popoln nadzor in pregled nad delovanjem podjetja.

Proizvodnja in trgovina

Komu je namenjen?

ERP sistem ProPIS je zasnovan za potrebe malih, srednjih in velikih podjetij v panogah proizvodnje in trgovine. Celovitost re┼íitev prina┼ía podjetju ┼ítevilne ugodnosti, ki vam bodo pomagale optimizirati va┼íe poslovne procese ter pove─Źati produktivnost in konkuren─Źnost.

Skladi┼í─Źenje

WMS - Upravljanje skladi┼í─Źa

ProPIS optimizira procese od sprejema blaga in komisioniranja, do odpreme ter inventure. Z uporabo naprednih algoritmov in podporo ─Źrtnim kodam zagotavlja natan─Źnost zalog in zmanj┼íuje potreben ─Źas za obdelavo naro─Źil. Zagotavlja sledljivost od sprejema do odpreme blaga, kar izbolj┼ía produktivnost skladi┼í─Źa in pove─Źa zadovoljstvo strank s hitrej┼ío in zanesljivej┼ío dostavo.

 • Skladi┼í─Źenje (WMS)

  Avtomatizirajte vodenje zalog in minimizirajte prete─Źeno blago.

 • Proizvodnja

  MRP - Na─Źrtovanje virov v proizvodnji

  ProPIS omogo─Źa natan─Źno na─Źrtovanje in upravljanje zalog materialov, potrebnih za proizvodnjo. Z analizo prodajnih napovedi, trenutnih zalog materiala in varnostnih zalog, sistem zagotavlja, da so vse surovine in komponente na voljo ob pravem ─Źasu za nemoteno proizvodnjo. To zmanj┼íuje potrebo po prekomernih zalogah in minimizira tveganje za zastoje v proizvodnji. Prav tako zagotavlja vodenje sledljivosti skozi enostavne ali kompleksne proizvodne procese.

 • Proizvodnja (MRP)

  Poenostavite vodenje proizvodnje in vzpostavite nadzor.

 • Proizvodnja

  MES - Spremljanje in nadzor v proizvodnji

  ProPIS MES omogo─Źa neprekinjeno sledenje in nadzor nad proizvodnimi procesi v realnem ─Źasu. Napredni in avtomatizirani na─Źini zajemanja podatkov omogo─Źajo enostavno spremljanje in analiziranje dogodkov ter pomagajo pri grajenju revizijske sledi.

  Optimizacija je klju─Ź do u─Źinkovitosti in preseganja poslovnih ciljev. 

  ProPIS je ve─Ź kot orodje, je va┼í novi strate┼íki partner.

  Poslovna inteligenca

  Vpogled v KPI-je - kjerkoli in kadarkoli

  Odlo─Źanje s pravo─Źasnimi, kvalitetnimi in pravilno predstavljenimi podatki je la┼żje, hitrej┼íe in u─Źinkovitej┼íe. ERP sistem ProPIS omogo─Źa uvoz podatkov o poslovanju v orodja za poslovno analitiko, kar vam omogo─Źa, da iz svojih podatkov iztisnete maksimalno vrednost.

  Spoznajte prednosti

  Sodoben spletni ERP sistem

  Nova generacija ERP sistema ProPIS prinaša inovativno rešitev za vaše poslovne potrebe.
  Z uporabo naprednih spletnih tehnologij smo ustvarili celovito rešitev.

  Dolgoro─Źno sodelovanje

  Podpora naro─Źnikom

  Strokovno podkovana ekipa svetovalcev skrbi za va┼ío nemoteno poslovanje in rast. Ute─Źen proces komunikacije preko spletne podpore in telefona zagotavlja odzivnost in u─Źinkovito re┼íevanje zahtevkov.

  Izbirate lahko med razli─Źnimi paketi podpore. Ti so prilagojeni naro─Źnikom tako, da prejmejo optimalno podporo s strani na┼íih svetovalcev. Za ve─Ź informacij nas kontaktirajte.

  spoznajte mo┼żnosti

  Poslovni model

  Izjemna prilagodljivost ERP sistema ProPIS ni vidna le v funkcionalnostih, temve─Ź tudi v poslovnih modelih. Razumemo, da se razli─Źna podjetja odlo─Źajo za razli─Źne pristope, zato ponujamo dva glavna poslovna modela.

  V poslu digitalizacije

  Ve─Ź kot tridesetletna tradicija soustvarja izjemen nabor izku┼íenj in strokovnost. Poskrbimo, da je va┼ía pot do cilja gladka in u─Źinkovita.

  Zahtevajte ponudbo

  INTUITIVNOST

  Uporabniška izkušnja

  Pri oblikovanju ProPIS programske opreme smo se osredoto─Źili na izku┼ínjo vseh klju─Źnih uporabnikov. Ta je intuitivna, u─Źinkovita in prijetna. Na┼í cilj je zagotoviti, da vsak uporabnik lahko hitro in enostavno izkoristi vse funkcionalnosti sistema, ne glede na njegovo stopnjo tehni─Źne spretnosti ali predhodnega znanja.

  Poenostavite procese

  Elektronsko poslovanje

  Prihodnost je tukaj. ERP sistem ProPIS ima skozi vse klju─Źne poslovne procese vgrajeno mo┼żnost izvoza eDokumentov v eSLOG standardu. Z eIzmenjavo podatkov se eRa─Źuni in ostali eDokumenti po┼íiljajo direktno v informacijski sistem poslovnega partnerja z enim klikom. Avtomatizirajte in nadgradite va┼íe poslovne procese in dvignite u─Źinkovitost na najvi┼íji nivo.

  Kako delamo?

  Metodologija dela

  Razvili smo metodologijo dela, ki nam omogo─Źa prilagodljivo, u─Źinkovito in hitro vzpostavitev produkta.

  1. faza 

   Analiza

   Celovit pregled podjetja, procesov in poslovanja je osnova za kvalitetno izvedbo projekta.

  2. faza

   Vzpostavitev

   Vodimo projekt in vzpostavimo produkt, prilagojen vašim potrebam.

  3. faza

   Vzdr┼żevanje

   Zagotovimo dolgoro─Źno podporo in vzdr┼żevanje produkta ProPIS z odzivno ekipo izku┼íenih strokovnjakov.

  Sledljivost

  Smo strokovnjaki za sledljivost surovin in izdelkov

  U─Źinkovito re┼íitev zagotavljamo podjetjem: 

  Pogosto zastavljena vprašanja

  Pripravili smo odgovore na najpogostejša vprašanja. Če odgovora na svoje vprašanje niste našli, vam nanj z veseljem odgovorimo tukaj.

  Pri na─Źrtovanju vzpostavitve sistema ProPIS, najprej izvedemo temeljito analizo poslovanja. Vzpostavitev vklju─Źuje individualne prilagoditve in namestitev posameznih modulov produkta, na stacionarne in mobilne naprave ter vnos podatkov. Zadnji korak vzpostavitve vklju─Źuje tudi seznanjanje in izobra┼żevanje kadra za u─Źinkovito uporabo sistema.

  Mnoga podjetja se soo─Źajo s podobnim izzivom, saj proces digitalizacije prina┼ía tako transformacijo poslovnih procesov kot tudi spremembo podjetni┼íke kulture. Jasno komuniciranje ciljev in prednosti, ki jih projekt prina┼ía podjetju in zaposlenim, je klju─Źnega pomena, saj dobro opredeli pomembnost digitalizacije. Izobra┼żevanje zaposlenih omogo─Źa, da u─Źinkovito izkoristijo prilo┼żnosti, ki jih ponujajo nove re┼íitve. Zavedamo se, da digitalna transformacija ni postopek, ki ga zaposleni lahko sprejmejo in osvojijo ─Źez no─Ź, zato zagotavljamo visoko raven podpore in mo┼żnost postopnega uvajanja novosti.┬á

  S temi pristopi boste pove─Źali mo┼żnosti za uspeh pri vzpostavitvi ProPIS-a v podjetju ter zmanj┼íali  strah pred spremembami med zaposlenimi.

  Na portalu za podporo, do katerega prejmete dostop, vam je na voljo naša visoko odzivna ekipa strokovnjakov.

  ProPIS je povezljiv tudi z drugimi re┼íitvami in napravami, saj je ena izmed klju─Źnih┬áprednosti produkta tudi fleksibilnost in skalabilnost.

  Zahtevaj ponudbo