Preprosta sledljivost porekla 

Vodja proizvodnje potrebuje odli─Źen pregled nad procesi. Optimalen izkoristek podatkov celotnega poslovnega sistema omogo─Źa izvajanje analiz, ki omogo─Źajo dvig u─Źinkovitosti in zmanj┼íanje stro┼íkov proizvodnje. ERP sistem ProPIS vam zagotavlja celostno sliko procesa proizvodnje in sledljivost porekla izdelkov. Z jasnim pregledom procesov in optimalnim izkoristkom podatkov ter sledljivostjo porekla, bo jasna tudi pot do uspe┼ínega na─Źrtovanja proizvodnje prihodnosti.

Spoznajte dodano vrednost

Zakaj ProPIS?

Pove─Źajte u─Źinkovitost in utrite pot do la┼żjega na─Źrtovanja proizvodnje. Zagotovite dvig kakovosti in produktivnosti ter poskrbite za skladnost s standardi. Z ve─Ź kot tridesetimi leti izku┼íenj v razvoju in vzpostavljanju sistemov ERP, ProPIS je va┼í partner na poti sledljivosti in optimizacije.

30+
let tradicije
35+
strokovnjakov
2.500+
uporabnikov

ProPIS ÔÇô va┼í partner sledljivosti

ERP sistem ProPIS omogo─Źa, da vzpostavite celotno sledljivost porekla izdelkov, zagotovite pregled nad procesi in z analizami podatkov k vodenju proizvodnje pristopate na─Źrtno. ProPIS vam zagotavlja optimalno na─Źrtovanje proizvodnje in zmanj┼íanje stro┼íkov, odli─Źna podpora ter strokovna ekipa vam omogo─Źata la┼żjo migracijo na sistem in pomo─Ź pri re┼íevanju izzivov. 

REFERENCE

Smo strokovnjaki za sledljivost surovin in izdelkov

U─Źinkovito re┼íitev zagotavljamo podjetjem: 

Poslovna podro─Źja

Spoznajte ProPIS

ERP sistem ProPIS je celovita re┼íitev, ki zdru┼żuje funkcionalnosti ERP (na─Źrtovanje virov podjetja), WMS (skladi┼í─Źni informacijski sistem), MRP (na─Źrtovanje materialnih potreb) in MES (sistem za spremljanje proizvodnje). Funkcionalnosti modulov omogo─Źajo popoln nadzor in pregled nad delovanjem podjetja.

V poslu digitalizacije

Ve─Ź kot tridesetletna tradicija soustvarja izjemen nabor izku┼íenj in strokovnost. Poskrbimo, da je va┼ía pot do cilja gladka in u─Źinkovita.

Zahtevajte ponudbo

Blog

Aktualno

Zahtevaj ponudbo