Jasna tudi prihodnost 

Direktor potrebuje zanesljive, celovite in predvsem pravo─Źasne podatke, ki omogo─Źajo podroben pregled nad poslovanjem. Kakovost in a┼żurnost informacij zagotavljata, da je sprejemanje odlo─Źitev, ki imajo velik vpliv na delovanje podjetja, la┼żje, vendar preudarno. ERP sistem ProPIS vam omogo─Źa celostno sliko in posledi─Źno bolj┼íi nadzor nad tveganji. Pogled v preteklost je jasen, z maksimalnim izkoristkom informacij postane jasnej┼ía tudi prihodnost.

Spoznajte dodano vrednost

Zakaj ProPIS?

Pove─Źajte u─Źinkovitost in okrepite nadzor ter preglednost poslovanja z optimizacijo poslovnih procesov. Z ve─Ź kot tridesetimi leti izku┼íenj v razvoju in vzpostavljanju sistemov ERP, je ProPIS va┼í partner na poti do u─Źinkovite digitalizacije. 

30+
let tradicije
35+
strokovnjakov
2.500+
uporabnikov

ProPIS ÔÇô va┼í partner rasti 

ERP sistem ProPIS omogo─Źa, da ne glede na velikost in potrebe, najdete re┼íitev za svoje podjetje. Prilagodljive so tako funkcije in prikaz vmesnika kot poslovni model sodelovanja. Odli─Źna podpora in strokovna ekipa vam omogo─Źata la┼żji prehod na sistem ter pomo─Ź pri re┼íevanju izzivov.

reference

Smo strokovnjaki za sledljivost surovin in izdelkov

U─Źinkovito re┼íitev zagotavljamo blagovnim znamkam: 

Poslovna podro─Źja

Spoznajte ProPIS

ERP sistem ProPIS je celovita re┼íitev, ki zdru┼żuje funkcionalnosti ERP (na─Źrtovanje virov podjetja), WMS (skladi┼í─Źni informacijski sistem), MRP (na─Źrtovanje materialnih potreb) in MES (sistem za spremljanje proizvodnje). Funkcionalnosti modulov omogo─Źajo popoln nadzor in pregled nad delovanjem podjetja.

V poslu digitalizacije

Ve─Ź kot tridesetletna tradicija soustvarja izjemen nabor izku┼íenj in strokovnost. Poskrbimo, da je va┼ía pot do cilja gladka in u─Źinkovita.

Zahtevajte ponudbo

Blog

Aktualno

Zahtevaj ponudbo